Maç Kadrosu Kurmada İyi Olanlar Kazanıyor !

Maç Kadrosu Kurmada İyi Olanları Milyonlarca Liralık Ödüller Bekliyor!

SPOR - 3 hafta önce

Futbol hepimizin en büyük hobilerinden bir tanesi. Futbol maçlarını izlemek, taraftarı olduğumuz takımı desteklemek ve futbola dair tüm gelişmeleri takip etmek hepimizin tutkusu haline gelmiş. Tutkumuz oyun dünyasına da yansımış durumda. İnsanların yoğun talep göstermesi sebebiyle oyun sektöründe çok sayıda farklı futbol oyunu bulunuyor. Birçoğumuz bu oyunlardan bir ya da birkaçını düzenli olarak oynuyoruz.

Oyun oynarken genel amaç stres atmak ya da boş vakit geçirmek oluyor. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bu geleneği biraz değiştirmiş durumda. Maç kadrosu kurma oyunu olarak tanımlanabilen Sosyal Lig sunduğu muhteşem ödüller sayesinde oyun sektörünü tabiri yerindeyse sallamış durumda. İnsanlar bir yandan futboldan aldığı keyfi katlamak bir yandan da muhteşem ödüller kazanmak için bu oyuna koşuyor.

Zamanınızı Çalmayan Futbol Oyunu Karşınızda! Oyunların en büyük dezavantajlarından bir tanesi zamanımızın önemli bir kısmını götürmesi olarak görülebilir. Özellikle bilgisayar oyunlarını seven kişiler sürekli olarak bu oyunlara zaman ayırmak durumunda kalıyor. Bunun bilincinde olan Petrol Ofisi Sosyal Lig çok kısa sürelerle oynanabilen muhteşem bir oyun. Kesinlikle zamanınızı almayan oyun sizi ödüllere en kolay şekilde ulaştırıyor.

Düzenli bir biçimde Petrol Ofisi Sosyal Lig oynamak istiyorsanız mobil cihazınıza oyunu indirmeniz gerekecek. Sonrasında oyunu boş kaldığınız her anda oynama şansını elde edeceksiniz. TFF Süper Lig’de oynana her hafta için kadro kurmanız gerekecek olan bu oyunda kadroyu kurmanız yalnızca saniyelerinizi alacak. Böylece hem değerli zamanınızı kaybetmeyecek hem de muhteşem ödüller kazanacaksınız.

Telefon Numaranız ile Saniyeler İçerisinde Üyeliğinizi Tamamlayın! Oyuna giriş işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak üyelik oluşturmanız gerekli. Oluşturacağınız üyelikler sayesinde oyunun sizlere ulaşması da mümkün olacak. Çünkü kazandığınız hediyelerin sizlere ulaştırılması için belli başlı bilgilere ihtiyaç duyulmakta.

Oyuna kayıt işlemini yaparken mail adresinizi ya da telefon numaranızı kullanma şansına sahipsiniz. Sizinle iletişime geçilebilecek olan tek bir kanalın olması yeterli olacaktır. Buradan telefon numaranızı seçerseniz uygulamaya girerken telefon numaranız ve şifrenizi yazarak oyuna giriş yapacaksınız.

Petrol Ofisi Sosyal Lig tamamen mobil bir oyun olduğundan telefonlardan ya da tabletlerden oynanabiliyor. Oyunu oynamak için telefonunuzun yanınızda olması gerekeceğinden kayıt işlemlerinde de numara kullanmanız sizin için avantaj olacaktır.

Teknik Direktörünüzü Seçip Rakiplerinizi Yenme Vakti! Petrol Ofisi Sosyal Lig bir fantezi futbol oyunu. Oyun içerisinde başarıya ulaşabilmek için size verilen bütçe doğrultusunda kadrolar kurmanıza gerekiyor. Kuracağınız kadrodaki futbolcuların ligimizde gösterdiği performansa göre takımınızın puanı belli olacak. Rakibinizden daha yüksek bir puan aldığınızda onu geri planda bırakmayı başarmışsınız demektir.

Kadronuzu başarılı bir şekilde kurmak için belli başlı etmenlere dikkat etmeniz gerekli. Diğer fantezi futbol oyunlarında olmayan teknik direktör seçimi de bunlardan bir tanesi. Her hafta kadronuzu kurduktan sonra kadronuz için uygun bir teknik adam seçebilirsiniz. Haftanın maç sonuçları ortaya çıktığında takımı kazanmış olan teknik direktörler size ekstra puanlar kazandıracaktır. Ancak başarısız bir teknik direktör seçerseniz puanlama tablosunda da belirtildiği gibi negatif puanlar alabilirsiniz.

Yedek Oyuncu Tercihleriniz İle Bir Adım Öne Geçin! Petrol Ofisi Sosyal Lig oynarken yalnızca ilk 11’inizi kurmuyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda yedek oyuncuları seçme şansı da size tanınıyor. Bu aşamada önemli bir karar vermeniz gerekli. Yedek oyuncular oyunda mecburi olmadığı için tüm bütçenizi ilk 11’iniz için de harcama şansınız var. Ancak düşü bir maliyetle yedek oyuncu havuzunuzu geliştirme şansına da sahip olacaksınız.

Oyun içerisinde tercih edeceğiniz yedek oyuncular, as oyuncunuzdan daha yüksek puan alırsa yedek oyuncunuzun puanı toplam puanınıza eklenecektir. Bu aşamada as oyuncunuzun sakatlanması, istediği etkiyi gösterememesi ya da oyundan atılması gibi durumlarda yedek oyuncular can kurtarıcı olabilir. Haftanın ilk maç skorları gelmeye başlamadan önce yedekleriyle birlikte tüm takımınızı belirleyip hediyeler için beklemeye geçebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla Kıyasıya Bir Yarışa Hazır Olun! Petrol Ofisi Sosyal Lig herkes tarafından kolayca oynanabilen bir oyun. Her yaştan ve her kesimden insana hitap ediyor. Yalnızca akıllı telefon ve internet bağlantısı Petrol Ofisi Sosyal Lig oynamak için yeterli. Bu yüzden de herkes istediği takdirde bu oyuna giriş yapabilmekte. Muhteşem hediyeler de sunduğu için arkadaş ortamları içerisinde Petrol Ofisi Sosyal Lig son derece popüler bir durumda.

Arkadaşlarınız ile birlikte oyuna giriş yapıp kıyasıya rekabetin bir parçası olabilirsiniz. Kadronuzu belirlemeden önce arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alışverişleri ve analizler son derece heyecanlı olacaktır. Bunun yanı sıra oyun içerisinde kendi liginizi de kurabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınızla olan rekabetinizi resmiyete dökme şansınız olur. Arkadaşlarınızı geride bırakarak tam anlamıyla bir Petrol Ofisi Sosyal Lig ustası olabilirsiniz.

Sezon Sonunda İnanılmaz Ödüller Sizleri Bekliyor! Hali hazırda fantezi futbol oynamak çok eğlenceli bir aktivite. Bir de bu oyun Petrol Ofisi Sosyal Lig gibi kurumsal bir yapıya sahipse alacağınız keyif katlanarak artıyor. Oyunu hiçbir ödülü olmasa dahi oynamaya devam edecek on binlerce insan var. Ancak oyun bunun arkasına saklanmıyor ve sizlere muhteşem ödüller sunmaya devam ediyor.

Oyun içerisinde ilk olarak haftalık ödüller dağıtılmakta. Oyununun her haftasında haftanın en yüksek puanı alan oyuncusuna PlayStation 5 ve FIFA hediyesi bulunuyor. Buna ek olarak 100 kişiye Petrol Ofisi’nden 500 TL tutarında yakıt hediye. Belirli dönemlerde düzenlenen turnuvaları kazanan kişiler ise iPhone 15 kazanıyor. Buna ek olarak 10 kişiye Sezonluk TOD TV Taraftar Paketi de hediye. Ligin ilk devresini ve ikinci devresini lider bitiren kişilere ise KIA Niro Hibrit otomobil veriliyor. Siz de bu muhteşem hediyeleri kazanmak için hiç zaman kaybetmeden oyuna kaydınızı yapın.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540

Haftanın Öne Çıkanları

Emeklilere Haziran sürprizi. Bir defaya mahsus olacak

2024-05-24 15:03 - Yaşam

Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı yapacak , işte detaylar

2024-05-23 12:44 - Yaşam

Araç muayenede sürücülere kötü haber

2024-05-29 14:16 - GÜNDEM

Bankaların mevduat faiz oranları belli oldu. İşte hangi banka ne kadar veriyor?

2024-05-24 12:10 - EKONOMİ

Yavuz Ağıralioğlu kararını verdi

2024-05-22 15:48 - POLİTİKA

Ereğli'de altın fiyatları ve güncel döviz kurları

2024-05-24 11:10 - EKONOMİ

Mehmet Şimşek doların ne olacağını açıkladı

2024-05-24 11:22 - EKONOMİ

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

2024-05-23 13:19 - KONYA

YKS öncesi MEB'den flaş karar. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor

2024-05-24 14:22 - Eğitim

İnternetten alışveriş yaparken iki kere düşünün. 1 milyar liralık vurgun yaptılar

2024-05-24 12:01 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Enes Ünal imzayı attı

14:13 - SPOR

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu

14:12 - SPOR

Beşiktaş'ta teknik direktör sürprizi

14:10 - SPOR

Galatasaray taraftarı Mertens'in eşini ağlattı

13:41 - SPOR

Mahmut Uslu Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranını açıkladı

15:51 - SPOR

Günün Manşetleri

Erdoğan'dan İslam dünyasına İsrail çağrısı: Daha neyi bekliyorsunuz?

16:55 - POLİTİKA

Emeklilere zam yapılmazken Maarif Vakfı'na 5.7 Milyar TL kaynak aktarıldı

16:00 - GÜNDEM

Maç Kadrosu Kurmada İyi Olanlar Kazanıyor !

14:20 - SPOR

Araç muayenede sürücülere kötü haber

14:16 - GÜNDEM

Emeklilere Haziran sürprizi. Bir defaya mahsus olacak

15:03 - Yaşam